Hvordan finne din favoritt uniform

WORK is you -  WORKIS your Identity

Med WORKIS you så mener vi at du skal også vise hvem du er på jobb med din egen personlige stil. Du skal føle deg vel og ikke være usynlig og lik som alle andre. Vi ønsker å inspirere deg så du kan prestere best mulig på jobb 24/7, 365 dager i året.

WORKIS lager tekniske uniformer som har en kombinasjon av komfort, holdbarhet, funksjon og design. Uniformen din forteller verden hvem du er og hva du gjør. Det er et symbol på sikkerhet, identitet og enhet. Derfor er uniformene fra WORKIS laget for deg i et teknisk tekstil som har en unik kombinasjon av komfort, holdbarhet, funksjon og design. I tillegg er uniformen fra WORKIS bærekraftige.

Med WORKIS uniformer kan du mixe og matche dine favoritt modeller og farger. Går du for en todelt variant, med lys overdel og mørk bukse, eller ønsker du lys bukse med en mørk topp? Et matchende sett i samme farge gjør det veldig enkelt og gir et rent og klassisk uttrykk. Uniformene kan også fint brytes opp og brukes hver for seg. Stylingmulighetene er altså mange!

Uniformer trenger ikke å være kjedelige. Vi elsker å se hvordan du blander og matcher din WORKIS. Tagg oss gjerne med @workis.no så vi kan se hvordan du mixer og matcher dine WORKIS.

WORKIS mener at det du bruker, påvirker hvordan du føler deg og til slutt, hvordan du presterer. Hvis vi kan heve ytelsen din – så blir også vi glade.