Frakt og levering

WORKIS tilbyr tre ulike fraktmetoder

1. Fri frakt på bestillinger fra 999kr. 
Velger du dette alternativet vil det bli gratis frakt på din bestilling. Da bestemmer vi hvilken fraktmetode som egner seg best for din bestilling. Fraktmetodene vi benytter er HeltHjem, PostNord MyPack eller PostNord Hjemlevering. Normal leveringstid er 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.HeltHjem leveres på dørmatten på morningen med avisbudet, i postkassen eller til ditt nærmeste hentested. Du vil motta SMS når den er levert.PostNord MyPack leveres til ønsket hentested som du selv velger i kassen. PostNord Hjemlevering leveres personlig til deg. Du vil få en SMS fra PostNord for å avtale leveringstidspunkt.

2. 89 kr i frakt på bestillinger under 999kr
Dette alternativet har en pris på 49kr. Her velger vi en anbefalt leveringsmetode for deg, men du kan så klart velge hjemlevering om du ønsker det. Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

3. Hjemlevering med sporing
Dette er en sporingspakke som blir levert hjem på døren til deg. Du mottar en SMS fra PostNord når sendingen er på vei og de ringer 30 til 60 minutter før de kommer. Levering på døren gjelder mandag til fredag mellom kl 17 og 21. Om du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, blir pakken din levert til nærmeste utleveringssted. Det har en fastpris på 99 kroner og velger du dette alternativet faller fri frakt bort. Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.


HVOR ER PAKKEN MIN?
Normal leveringstid er 1-3 virkedager etter at pakken sendes fra oss. Link til sporing av pakken finnes i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager. Er pakken sendt som HeltHjem leveres den på døren din, er den sendt med MyPack leveres den til hentestedet du valgte ved bestilling.

JEG FÅR BESKJED OM AT PAKKEN MIN ER UTLEVERT?
Hvis HeltHjem av en eller annen grunn ikke får levert pakken på døren din vil pakken bli gjort om til MyPack, og den må hentes på nærmeste utleveringssted. Du vil motta en SMS om dette.