Våre verdier

                                         
WORKIS har et sterkt miljøfokus og har derfor brukt mye tid og ressurser for å produsere så bærekraftig som mulig. Vi mener verden trenger en endring innenfor storforbruket av uniformer og valg av dårlige tekstiler. Visste du at tekstilbransjen står for 10% av klimautslippene? 
WORKIS ønsker å være et godt forbilde og være med på å endre bransjen til det bedre. Det er dyrt å kjøpe billige uniformer. Dyrt for deg, da du må investere i nye uniformer oftere pga dårlig kvalitet, og dyrt for jordkloden vår som ikke klarer å kvitte seg med all overflod av klær. Ta noen kloke valg og invester heller i gode, holdbare og slitesterke tekstiler. Bedre for deg og bedre for miljøet.
WORKIS bruker bare leverandører som forplikter seg til bærekraftig produksjon! Hele vår helsekolleksjon er produsert i Portugal. Fabrikkene har svært gode praksiser for å beskytte arbeidstakere, miljø og naturressurser som opprettholder kvaliteten på produktene. Alt av overskudd etter en produksjon skilles ut og resirkuleres / gjenbrukes. Det jobbes kontinuerlig for å nå bedre resultater og målet er å bruke bare ren energi og redusere vannforbruket med ytterligere 30%. Miljøfokuset starter i bevisheten hos mennesker. Det er også den daglige praksisen som benyttes av fabrikkene, av arbeiderene, og tankesett er:
Dont waist, use less, do better, last longer...