WORKIS Service

SOMMERRO

Hotel Riviera 

VESTKANTBADET

VIKING

Holmenkollen Park hotel

BA3


WORKIS Service

Ønsker du å samarbeide med oss?

kontakt oss her

SOMMERRO

WORKIS har designet og levert hele kolleksjonen til SOMMERRO. F&B, FoH, Bar Velvære/SPA og Housekeeping.Vi har designet en kolleksjon inspirert av 1930-tallet, men med en modern twist og med tekstiler mye mer tekniske og praktiske enn den gang. Uniformen er ansiktet utad og hver eneste detalj har spilt en viktig rolle i utviklingen mot det ønskede utrykket. Gjennom flere møter har vi sammen med Sommerro teamet realisert drømmen deres om et hotell i Art deco stil.  

VESTKANTBADET

Et av Oslos eldste bad fra 1932 har nå gjenoppstått i ikoniske Art-deco omgivelser. 

Passion for uniforms.

kontakt oss her

SCANDIC HOLMENKOLLEN PARK

Dragebygget stod ferdig i 1894 og ligger på toppen av Oslo. Tett på naturen, samtidig nærme byen. Med utsikt utover Oslofjorden er det et eventyrslott. WORKIS har designet hele kolleksjonen til Holmenkollen Park Hotel. En kolleksjon inspirert av den norske kunst- og kulturarven. Og med et særegent fokus på Vinter OL 1952. Dette for å gjenspeile og løfte frem hotellets unike historie. 

Uniformen er ansiktet utad.

kontakt oss her

VIKING

Veihjelp i hele Norge og Europa.

Viking Redningstjeneste tar en dristig sving med sin nye uniform. Den blå uniformen med røde linjer, inspirert av racingbanens karakteristiske linjer, sender et sterkt budskap om fart, lidenskap og dedikasjon. Med denne spennende uniformen er Viking Redningstjeneste klare til å rase inn i enhver redningsaksjon. Den symboliserer deres evne til å levere beskyttelse og hjelp med presisjon og kraft. Den blå uniformen blir et ikon for deres mot og utholdenhet når de står overfor utfordrende situasjoner og viser deres engasjement for å redde liv og sikre tryggheten til samfunnet.

Hotel Riviera

En designperle med pulserende stemning og inspirasjon fra alle verdenshjørner. Tre inn i en verden av tidløs stil med våre Riviera-inspirerte uniformer

Enjoy the Riviera done differently.

BA3

Ønsker du å samarbeide med oss?

kontakt oss her